Presse

Kaj og Stjernerne

 

 

 

 

Kaj & Stjernerne- akustisk musik fra hjertet.

 

 

Titelnummeret fra Kaj & Stjernernes første cd udgivelse ”Eagle Road Manor” slår det fuldstændig fast:

 

”Kaj & Stjernerne er udelukkende akustisk musik, der kommer fra hjertet. Vi nyder at spille, vi har det sjovt, og så er vi ikke toppet endnu!!”

 

Bandet startede i efteråret 2009 i kælderen hos Kaj Petersen, og da han er hovedkraften, var bandets navn en naturlig følge. Kaj og John Kristensen var startbesætningen, og de øvrige kom til i løbet af det næste års tid.

 

Fra starten var det planen, at det hele skulle centreres om en ugentlig øve dag, og så kunne det da godt tænkes, at vi i ny og næ tog ud at spille til en fødselsdag eller lignende, men det skulle ikke tage overhånd, og der skulle bestemt ikke spilles for penge. Sådan var det også, og selvom der stadig spilles ikke for penge, er der efterhånden blevet en efterspørgsel, der ganske vidst ikke var planen men meget naturlig, som tingene har udviklet sig. Pt. har vi et større arrangement i støbeskeen i samarbejde med Café Jens Otto i hjembyen Randers.

 

Musikalsk begyndte det med kopinumre som f.eks. Nice Little Pinguins ”Flying”, Betty Midlers ”The Rose” og Uriah Heeps ”The Wizard”, men stille og rolig har egne numre sneget sig ind, og 13 af de 14 numre på ”Eagle Road Manor” er egne numre skrevet af Tracey Flint, Kaj Petersen, både hver for sig og i fællesskab, samt konstellationen Eagle Road Songs bestående af Kaj Petersen, John Kristensen og Carsten Strande.

 

”Eagle Road Manor” er helt og holdent indspillet og produceret af Kaj & Stjernerne, samt udgivet i eget pladeselskab, og som sådan beviset på, at man godt kan selv, hvis de rette mennesker med de rette talenter og gå på mod mødes. Fasen vi er i her efter udgivelsen, er uden tvivl den sværeste, for det er nu, vi skal gøre opmærksomme på vi findes, og at vi har vores berettigelse i det danske musikliv.

 

Ingen tvivl om ”Eagle Road Manor” er det første skridt på vejen, og der skrives flittigt på opfølgeren, hvilket ikke er det samme som, den er lige på trapperne. Kaj & Stjernerne er rendyrket akustisk, og det pilles der ikke ved. Der gøres dog også i elektrisk musik. Tracey og Kaj har travlt med et fælles projekt og Eagle Road Songs har også planer. Både på cd fronten og med at finde samarbejdspartnere, der mangler kvalitetsnumre til deres projekter.

 

”Eagle Road Manor” er udgivet på cd i et begrænset antal, som kan købes i " Eagle Road Shop" på www.digibutik.dk., som download af enkeltnumre eller den samlede cd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: John Brandt